Overslaan en naar de inhoud gaan

Diodontus insidiosus

Indeling

Crabronidae [familie]
Diodontus [genus] (4/4)
insidiosus [soort]

Nestelt in zandige, meestal vlakke bodems. Vliegtijd van eind mei tot eind augustus. Over de biologie vrijwel niets bekend. 

Bron

Auteur(s)

Lefeber, V., Klein, W.F.

Publicatie